Home > Over ons...

te-koop.com, de portaalsite voor goede koopjes


te-koop.com is meer dan een advertentiesite. Het is een zoekmachine dat je toelaat om verschillende advertentiesites te vergelijken. Verspil geen tijd meer: voortaan vergelijk je meer dan 40 miljoen advertenties met 1 enkele zoekopdracht.


De multi-zoek functie van te-koop.com

Wanneer je zoekt naar een advertentie op te-koop.com, vergelijkt de zoekmachine de beste deals voor je trefwoord doorheen de grootste advertentiesites van Nederland: marktplaats.nl, speurders.nl, eBay.nl, tweedehands.nl.


Deze functie helpt je om snel de beste deals te vinden. Je hoeft niet meer op verschillende sites te zoeken en je bespaart dus veel tijd

Lanceer je zoekopdracht en te-koop.com doet de rest:


Maak een melding aan en mis geen enkele deal meer

Voor moeilijk vindbare producten laat te-koop.com je toe om een melding in te stellen. Vanaf het moment dat het product waar jij naar op zoek bent verschijnt op het internet, verwittigen wij je per e-mail !


Plaats een advertentie in 2 klikken

te-koop.com laat je toe sneller en gemakkelijker te verkopen. Met bijna 1,6 miljoen maandelijkse bezoekers is dit het perfecte uitstalraam voor je advertenties.

De iPhone app, alle kracht van te-koop.com in je broekzak

Vind al de te-koop.com features terug op onze app:

Met de te-koop.com smartphone app, mis je geen enkele deal meer!

De voordelen van te-koop.com

Innovatie en service zijn de basis van het concept voor te-koop.com

Verlies geen tijd en vergelijk miljoenen advertenties met 1 zoekopdracht:

Verkoop nog sneller en gemakkelijker:


te-koop.com, de portaalsite voor goede koopjes

Met meer dan 1,6 miljoen maandelijkse bezoekers is te-koop.com het perfecte uitstalraam voor je advertenties.


te-koop.com laat meer dan 25,000 gebruikers per maand toe om de beste deals te sluiten


De zoekmachine van te-koop.com vergelijkt miljoenen advertenties voor de beste deals uit Nederland


te-koop.com, de revolutie van de markt voor tweedehands producten.


INTERNATIONALE ERVARING

Te-koop.com is onderdeel van een internationale groep. Sinds het ontstaan van haar eerste website is de groep hard gegroeid. We zijn aanwezig in verschillende Europese landen zoals in Frankrijk met site-annonce.fr. Met meerdere miljoenen bezoekers per maand over de hele wereld zijn onze websites toonaangevend geworden op het gebied van tweedehands producten. In Spanje hebben we compra-venta.es. Kleine landen werden niet over het hoofd gezien en ook zij hebben een zoekmachine die werd aangepast aan hun markt. In België is dit site-annonce.be en in Ierland hebben we for-sale.ie. Ons doel is sinds het begin steeds hetzelfde gebleven: het makkelijker maken om de beste deals te vinden dankzij onze krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine. Dit kan vanuit Italië via in-vendita.it of vanuit Duitsland met gebraucht-kaufen.de. Onlangs hebben we ook landen geopend buiten Europa. Zo zijn we nu ook in Indië aanwezig met for-sale.in, in de Verenigde Staten met used.forsale en in Brazilië met usadobrasil.com.br. Onze internationale aanwezigheid laat ons toe om onze zoekmachine nog te verbeteren. Zo wordt de kans nog kleiner dat we niet vinden waar je naar op zoek bent.